Koncertā “KOPU KOPĀ” kolektīvi aicinās ciemos uz savām mājām – Bauskas Kultūras centru

Viena no senākajām Bauskas Kultūras centra tradīcijām ir amatiermākslas radošās darbības sezonas atklāšanas rudens koncerts. Arī šī gada 26. oktobrī plkst. 17:00 Bauskas Kultūras centra kolektīvi vienosies kopīgā svētku koncertā “KOPU KOPĀ”, lai uz savas māju skatuves sanākušajiem ciemiņiem parādītu, cik dažādi esam un mudinātu tos nākt savējo pulkā.

“Darbadienu vakaros un nedēļas nogalēs Bauskas Kultūras centrā sanāk daudzpusīgi, koši un talantīgi cilvēki, kas no sirds dara to, kas viņiem padodas vislabāk. Kādi dzied, dejo, spēlē teātri un mūzikas instrumentus, kādi turpretim nofiksē mirkli fotogrāfijā vai gleznošanas audeklā. Kāds no viņiem uz otrajām mājām nāk biežāk, jo tā sirds pieder vairāku kolektīvu ģimenēm. Kāds atkal atceras laikus, kad savas otrās mājas tas dēvēja par “tautas namu” vai “kultūras šķūni”. Bet cits nu vēro, kā uz viņa pirmās skatuves dēļiem tagad kāpj jaunā paaudze – bērni, mazbērni, mazmazbērni.

Tomēr dienās viņi ir katrs savos ceļos, lai vakaros, nedēļas nogalēs un svētkos atkal atgrieztos, ar deju, dziesmu un citām izpausmes formām dalītos gūtajos iespaidos un būtu kopā. Šos katra dalībnieka personīgos un reizē kopīgi dalītos nospiedumus 26. oktobra priekšnesumos kolektīvi rādīs arī saviem ciemiņiem. Cik dažādi esam, cik atšķirīgi spēlējam pa emociju gammām un katrs darām savu sirdslietu. Nāc ciemos, iepazīsties un sauc Bauskas Kultūras centru arī par savām mājām!” aicina Bauskas Kultūras centra radošais kolektīvs.

Visas dienas garumā Bauskas Kultūras centra foajē viesiem būs iespējams apskatīt gleznošanas studijas “Meistars Gothards” (vadītāja Inga Krolle) izstādi “Rudens krāšņumā” un tautas fotostudijas “Bauska” (vadītājs Arnis Indriks) darbus.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Pasākuma apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un citos Bauskas Kultūras centra publicitātes materiālos nākotnē.

Ziņa publicēta 2024. gada 15. oktobrī

Pastāsti citiem:
  • Komentāri (0)

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Nepieciešamie lauki ir iezīmēti ar *

komentārs *

  • vārds *

  • e-pasts *

*