Solokoncerts pie klavierēm / Linda Leen

Šarmantā latviešu dziedātāja Linda Leen sniegs solokoncertu pie klavierēm pavisam intīmā un ekskluzīvā gaisotnē. Linda izpildīs savu mūziku, lasīs pašas rakstīto autordziesmu atdzejojumus, būs arī pa kādam jaunatskaņojumam no mūziķes un pasaules autoru daiļrades. Jaunā programma tika pirmatskaņota pirmajā pandēmijas klātienes koncertā Hanzas peronā. Veiksmīgā debija iedvesmojusi Lindu turpināt apceļot īpašas Latvijas koncertvietas tandēmā jeb, kā viņa pati smaidot saka, pašduetā ar flīģeli. Instrumentu sarūpēs jaunatvērtais YAMAHA klavieru salons. 

Related upcoming events

  • 2024-05-11 18:00 - 2024-05-11 20:00
    11. maijā plkst. 18:00 Bauskas Kultūras centrā notiks vidējās paaudzes deju kolektīva “Biguļi” un kolektīva draugu koncerts “Tie bij’ lieli dancotāji”.

    Ieeja bez maksas.

    Koncerta apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un citos Bauskas Kultūras centra publicitātes materiālos nākotnē.

  • 2024-05-28 19:00 - 2024-05-28 20:00
    28. maijā plkst. 19:00, atzīmējot Viļa dienu un ieskandinot Bauskas novada svētkus “Zem zelta ozola zariem”, Saules dārzā pie Viļa Plūdoņa pieminekļa izskanēs Latvijas Nacionālā teātra aktiera Raimonda Celma un komponista Matīsa Žilinska koncertprogramma “Tālie krasti”. Tā radīta, iedvesmojoties no Viļa Plūdoņa romantiski tēlainās dzejas, un veltīta dzejnieka 150. dzimšanas dienai.

    2024. gads Bauskas novadā tiek aizvadīts mūsu izcilā novadnieka, dzejnieka Viļa Plūdoņa zīmē. Dzejnieka jubilejas gads tiek atzīmēts ar plašu kultūras un izglītības. Viļa dienas koncertā Saules dārzā satiksies divi šarmanti un harizmātiski mākslinieki, kuri jutekliskā gaisotnē izdzīvos stāstus par mīlestību, dabu, draudzību, bohēmisko pirmskara Latvijas radošo personību dzīves kāri un baudu. Balss, dzeja, dziesma, klavierspēle, tēlaina improvizācija ļaus uz brīdi nonākt kāda 1934. gada Vecrīgas dūmakām apvītā kafejnīcā pēc pusnakts.

    Matīss Žilinskis ir mūziķis jau ceturtajā paaudzē – talantīgs pianists, komponists, aranžētājs, šobrīd studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, un viņa talantu atzinīgi novērtējis pat maestro Raimonds Pauls. Šī ir viņa debija tik liela mēroga koncertprogrammas īstenošanā gan kā pianistam, gan kā komponistam. Matīsa radīto mūziku un Viļa Plūdoņa dzeju uz skatuves izdzīvos Latvijas Nacionālā teātra aktieris Raimonds Celms. Raimonds ir piedalījies tādās filmās kā “Dvēseļu putenis”, “Ar putām uz lūpām”, “Jumprava. Lielais notikums” un citās, kā arī dažādos mūziklos (“Kaupēn, mans mīļais” un citos), un šobrīd aktīvi darbojas Nacionālajā teātrī kā štata aktieris.

    Koncerta apmeklējums ir bez maksas.

    Pasākuma apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un citos Bauskas Kultūras centra publicitātes materiālos nākotnē.