Koncerts “Ceļā uz deju svētkiem”

Iesildoties 19. martā gaidāmajai skatei, 5. martā plkst. 17:00 Bauskas Kultūras centrā koncertā “Ceļā uz deju svētkiem” satiksies četri Bauskas deju kolektīvi – Bauskas Kultūras centra vidējās paaudzes deju kolektīvs “Mēmele”, Bauskas Kultūras centra tautas deju ansamblis “Jandāls” un TDA “Jandāls” studija, kā arī Bauskas Bērnu un jauniešu centra deju kolektīvs “Mēmelīte”.

Nozīmīga sastāvdaļa no gatavošanās Dziesmu un deju svētkiem ir nervu kutinošās skates, kas dejotājiem sāksies jau šajā nedēļas nogalē – 3. martā. Šajā reizē pirmās skates tiks aizvadītas Rīgā un tad stafete tiks nodota tālāk uz reģioniem. Bauskas dejotājiem nozīmīgā deju skate notiks 19. martā Īslīces kultūras namā, bet skates repertuāra izloze vadītājiem – 6. martā.

Vairāk par koncertu lasi: ŠEIT

Ieeja bez maksas.

Related upcoming events

  • 2024-05-11 18:00 - 2024-05-11 20:00
    11. maijā plkst. 18:00 Bauskas Kultūras centrā notiks vidējās paaudzes deju kolektīva “Biguļi” un kolektīva draugu koncerts “Tie bij’ lieli dancotāji”.

    Ieeja bez maksas.

    Koncerta apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un citos Bauskas Kultūras centra publicitātes materiālos nākotnē.